T MARKET отвори врати в Ямбол

SAM_3413Ямбол, 27.03.2018 г.

T MARKET отвори днес свой магазин в Ямбол. Супермаркетът от веригата е първи за града и 68-ми в списъка с хранителни магазини на компанията. Той се намира на ул. „Търговска“ 85, в сградата на бившия „Пени маркет“. На официалното откриване присъстваха генералният директор на „Максима България“ Едвинас Волкас, търговския директор на компанията Антон Найденов, членове на борда на директорите, кметът на Ямбол Георги Славов. На церемонията бяха и 24-те служители в търговския обект, разположен на площ от 750 кв. м.

“За ямболии T MARKET е поредната нова, хубава, истинска придобивка. Това, че магазинът в нашия град е 68-ми по ред за SAM_3389веригата, е гаранция , че ще се справите по възможно най-добрия начин и  ще си имате и своите твърди клиенти. Първите дни ще има такива, които ще гледат с недоверие, със скептицизъм, ще пробват, ще тестват, ще гледат цени, ще сравняват всичко онова, което го има и по другите магазини. Това е една инвестиция, тя се прави не само, за да ни радва, но и да печели. А за да печели, трябва да се хареса на хората. За да се хареса на ямболии, в голямата си част зависи от вас, хората, които ще работите тук, както и от мениджърския екип“, каза Георги Славов, който пожела успех на екипа.

Генералният директор на „Максима България“ Едвинас Волкас благодари на кмета за оказаното съдействие, както и на всички служители от фирмата, допринесли за откриването на магазина. Той подчерта, че T MARKET е съчетание на качество с гарантирано добра цена.  „Активно разширяваме присъствието си в българските градове, за да предложим на домакинствата широк избор от SAM_3401качествени стоки на достъпни цени. Югоизточният район на България е сред най-динамично развиващите се, а Ямбол е сред притегателните центрове за инвестиции от компании като нашата“, сподели генералният директор на „Максима България“ по време на откриването на обекта.

Отец Олег отслужи молебен за успеха на начинанието. Едвинас Волкас и Георги Славов прерязаха символичната лента за откриването на магазина. На всеки от работещите в търговския обект беше подарена роза. А през това време, макар че официалното откриване беше час преди магазинът да отвори за гражданите в 10 часа, пред вратите му вече имаше нетърпелива група от чакащи, готови да бъдат сред първите клиенти.

SAM_3415Новият супермаркет е зареден с пресни плодове и зеленчуци, стоки на български и чуждестранни производители. От веригата са заложили на доброто съотношение между цена и качество на стоките, както и на прясното българско месо, транжирано и доставено до магазина от собствения цех на T MARKET. Мрежата от магазини на компанията прогресивно нараства, като нейни обекти има в 34 града в цялата страна.

„Максима България“ е част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира вериги за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша. Към 2018 година общият брой на супермаркетите, част от MAXIMA GRUPE в петте държави, надхвърля 550. В тях работят над 30 000 служители и ежедневно пазаруват над 1 милион души.

SAM_3390 SAM_3396 SAM_3397 SAM_3403 SAM_3406 SAM_3411 SAM_3417 SAM_3418

About the Author :