Lidl откри втори магазин в град Ямбол

Ямбол, 2. 11. 2020 г.

Днес отвори врати 105-ият Lidl магазин в България, който се намира в град Ямбол в „Ритейл парк – Ямбол“, на ул. „Битоля“ №37. Обектът е втори за веригата в града и с него Лидл България ще даде достъп на още повече потребители от региона до богат асортимент продукти с оптимално съотношение качество-цена, особено важни за клиентите в настоящата обстановка и при предстоящите коледни празници.

Последният Lidl магазин се помещава в новия търговски парк на града, намиращ се в близост до центъра. Oбектът се отличава с модерен вътрешен дизайн, широки и удобни коридори, ефективна подредба на стоките, а с откриването му веригата разкрива 18 нови работни места. Магазинът разполага с модерна и уютна търговска зала с обща площ от 1300 кв. м., а за удобството на всички потребители е на разположение и обширният паркинг на парка с общо 354 паркоместа.

Откриването на новия обект се проведе при стриктно спазване на всички мерки за безопасност и защитавайки здравето на всички клиенти и служители. Именно въвеждайки високи стандарти в тази посока, само преди месец Лидл България, първа сред хранителните вериги у нас, получи сертификат Covid Shield – ниво “Отлично” от представителите на TÜV AUSTRIA за страната. Сертификатът се издава в доказателство на това, че компанията предприема и прилага всички необходими мерки за осигуряване на безопасна среда за своите служители и клиенти.

За първите посетители на магазина Лидл България ще предложи специални намаления на множество хранителни и нехранителни продукти, както и талони за 50% отстъпка през първите две седмици от откриването на новия обект на избрани продукти от собствените марки на веригата Pikok и Dulano. Тематичните серии коледни продукти от любимите марки Deluxe и Favorina ще дадат на потребителите богат избор от кулинарни изкушения за празничната трапеза, както и десетки предложения за създаване на впечатляваща украса и уютна атмосфера у дома, незабравими подаръци за най-близките и много други.

Специални оферти, атрактивни отстъпки и още много изненади ще очакват клиентите и в Lidl Plus – първото мобилно приложение за лоялност на Lidl. Потребителите на приложението ще могат да се възползват от допълнителни предимства, надграждащи всички останали промоции и отстъпки, които веригата традиционно предлага в магазините си. Приложението е създадено в отговор на потребителските нагласи за по-лесно, бързо и удобно пазаруване.

Откриването на втория Lidl в Ямбол се случва в рамките на годината, в която Лидл България отбелязва и 10 години присъствие в страната. През 2010 г. веригата постави прецедент на българския пазар и едновременно отвори 14 магазина в 11 града. Благодарение на своя различен модел, веригата успя бързо да привлече вниманието на клиентите и да постави началото на една успешна история. Lidl представя един нов модел на пазаруване, в основата на който е убеждението, че високото качество може и трябва да бъде масово достъпно. Фундамент на този модел са собствените марки на Lidl, които позволяват да се постигне най-добро съотношение между качество и цена. В допълнение към това, чрез  максимална оптимизация и ефективност на всички процеси – производствени, логистични и маркетингови – веригата пести средства, които връща към крайния клиент под формата на по-ниска цена за високо качество. Третият стълб на този модел са иновациите. Те са още един важен инструмент за постигането на основната мисия на марката – масова достъпност на високото качество.

About the Author :

Leave a reply