Kaufland България отменя планирана за събота продажба на олио на промоционална цена

Kaufland България с изявление по повод събиятата в обектите им на 12 март във връзка с продажба на олио на промоционална цена:

“След анализ на събитията в обектите ни в цялата страна на 12 март във връзка с продажба на олио информираме за следното: 

Продуктът традиционно присъства в промоционалните предложения на Kaufland. Конкретната продажба беше планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка. Във времето сме доказали, че клиентите могат да разчитат на нас и затова промоцията не беше отменена. Бяха предвидени ограничения за покупка на максимален брой от промоционалния продукт и предприети допълнителни мерки за предотвратяване на струпвания.

След внимателно анализиране на ситуацията и с цел предотвратяване на напрежение се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3,69 лева.

Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното осигуряване на стоки от първа необходимост.

С уважение,

Екипът на Kaufland България”

About the Author :

2 Comments to “Kaufland България отменя планирана за събота продажба на олио на промоционална цена”
  • анонимен
    March 14, 2022 - Reply

    Била изхвърли руските стоки,а Кауфланд и Лидъл какво чакат. Следователно,ще пазарим само от Била.

  • фактите
    March 14, 2022 - Reply

    „Шварц Групе“ (на немски: Schwarz Gruppe) е германско предприятие за търговия на дребно със седалище в Некарзулм. Създадено през 1930 година, в средата на XX век то е реорганизирано от Дитер Шварц и през 2014 година става най-големият оператор на супермаркети в Европа, оперирайки веригите „Кауфланд“ и „Лидл“. Към 2017 година групата има около 400 хиляди служители и обем на продажбите 96,9 милиарда евро. През 2016 година тя е третото по големина частно предприятие в Европа след търговците на едро „Витол“ и „Трафигура“.

Leave a reply