Google и SoftUni Digital организират безплатно дигитално обучение в Ямбол

google-digital-garageНа 12.06.2018г. (вторник), от 16.30 часа, в залата на Областен информационен Център-Ямбол на ул.” Търговска” № 34 (галерия “Кирил Кръстев”) ще се проведе обучение, част от проекта на Google Дигитален гараж /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/.

12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България.

Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.
Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината.

Какво е Дигитален гараж?
Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?
70% от хората в България използват интернет за лични цели
55% от хората в България използват смартфон
48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн
56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка

 

 

 

About the Author :

Leave a reply