Информационна среща в Ямбол за прием в западни и наши университети

speaker03bИнформационна среща с ученици и родители, в рамките на която професионални образователни консултанти ще предоставят ценна информация за възможностите за висше образование у нас и в чужбина, ще се проведе на 11 май 2019 г. от 14 часа в хотел “Кабиле” в Ямбол. По време на събитието присъстващите ще се запознаят с най-новите изисквания и условия за прием в наши и чуждестранни университети, както и с актуална информация за кандидатстване във Великобритания в условията на Brexit.

Професионални образователни консултанти ще се срещнат лично с ученици от водещи средни училища и гимназии в региона и ще отговарят на въпроси, свързани с ориентацията и подготовката им за прием в университет.

Посетителите ще могат да разберат повече и за разнообразни летни предложения за езикови ваканции от най-големия каталог Лято 2019 г., издаван от „Интеграл“.

Допълнително време е предвидено и за една от най-важните части от кандидатстудентския процес – писането на мотивационно писмо. Консултантите ще дадат добри и лоши примери, съвети за успешно писане, както и повече информация относно изискванията в различните държави и университети.

 

About the Author :