„Bad Boys“ с феноменален трибют на „Whitesnake“ във втората вечер на Ямбол Рок Фест 2019

12 Феноменален концерт – е най-краткото и събирателно определение, което обрисува снощното представяне на „Bad Boys“ във втората вечер на рок феста в Ямбол. Публиката пощуря по бг трибюта на „Whitesnake“ и отзивите от изпълненията им продължават да палят феновете и днес. Алекс Ван Лазаров бе многоръкия Шива на барабаните, а Тома претвори уникално Дейвид Ковърдейл. Всички от бандата спечелиха респекта и дивите овации на публиката.

Продължилият над 4 часа концерт снощи стартира с момчетата от „Seconday“, които също заредиха феновете с много емоции.

Тази вечер на сцената на Ямбол Рок Фест се качват най-напред „New Jersey“ със супер трибют на „Bon Jovi“. Италианците са със славата на група „най-близка до истинското”, звучаща на 100 % като Bon Jovi с точни аранжименти и тоналности на оригиналните песни. Началото е в 19.30 часа.

В 21.30 започва мега шоуто на барабанистите с Пит Йорк, Херман Раребел и Бернхард Велц. Тримата големи ще забият заедно с Кайтнер Дока (китара), Дейв Маркс (бас), Ернесто Гези (клавир, „Готхард“), вокалните изпълнения са поверени на Мичъл Емс („The Voice of UK”). Очаква се невъобразим рокендрол взрив, който ще разтресе Ямбол с три сета барабани и едни от най-надъханите рок-класики.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 14 15 98

Пресцентър Община Ямбол

About the Author :

Leave a reply