38-годишен е задържан от служители на РУ – Ямбол за нанесен побой на 64-годишен мъж, разследват и 30-годишен, шофирал след употреба на наркотици

Ямбол, 18.04.2023 г.

Служители от РУ – Ямбол задържаха 38-годишен за нанесена телесна повреда. Вчера, около 12:35 ч., в полицията е постъпил сигнал, че в необитаема постройка до ул. „Гр. Игнатиев“, е нанесен побой на 64-годишен мъж. Пострадалият е транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ – Ямбол с множество наранявания, без опасност за живота. В рамките на проведените бързи издирвателни мероприятия е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят на деянието – 38-годшен местен жител. Разследването по случая продължават.

 

В РУ – Ямбол е образувано и досъдебно производство за управление на МПС след употреба  на наркотици. На 16 април, около 22.30 часа, до кръстовището на Обходен път „Юг“ с ул. „Клокотница“, е спрян за проверка  лек автомобил „Форд-Фокус“, управляван от 30-годишен мъж. При тестване на водача за употреба на наркотични вещества и техни аналози, техническото средство е реагирало положително за амфетамин и метамфетамин. Работата по случая продължава.

About the Author :