Челник отдаде почит към паметта на загиналите във войните

???????????????????????????????16.05.2015 г. беше Ден за почит към загиналите във войните наши съселяни. На митинг-честването в памет на загиналите жители от Челник през Освободителната война 1912 г., през Съюзническата война 1913 г. и Втората световна война 1944-1945 г. присъстваха жители и гости на селото, близки на загиналите. Честването почетоха г-н Георги Георгиев – кмет на Община „Тунджа” и господин Станчо Ставрев – заместник-кмет на общината.

???????????????????????????????Възпоменателния митинг-честване бе открит със слово от кметския наместник Петко Петров. Приветствие поднесе и г-н Г. Георгиев – кмет на Общината. Рецитал в памет и възхвала на героите изнесоха техните потомци. Отслужен беше молебен от отец Жельо и отец Иван. Венци и цветя бяха поднесени от кмета на Общината, организациите от селото ни и близки на загиналите във войните.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

 

Димитрина Драганова, секретар на читалището

 

About the Author :