Признание за кмета на Стралджа

DSC02780Кметът на община Стралджа Митко Андонов е удостоен със Специалната награда „Почетен градоначалник на България за периода 2007-2014 г.” Призът на предаването „Национален календар” , излъчвано по ТВ ”Европа”, се връчва за първи път и  е единствената специална награда за целия планов период, с която се удостоява кмет у нас за принос в усвояването на средства  по европейски и национални програми и работа по промяна облика на общината. Наградата- огърлица  се придружава и от  Почетна Грамота.

DSC02776Г-н Андонов прие наградата като признание, както за своя, така и за труда на целия екип, с който работи вече трети мандат. „Благодаря за това, че направеното в община Стралджа се забелязва и оценява високо. Тази награда е допълнителен стимул за всички нас да работим още по-настойчиво, енергично и упорито за развитието на общината напред.”, каза той.

През 2013г. г-н Андонов беше удостоен с приза „Почетен кмет на годината” за цялостен принос, ефективно управление и изключителни успехи в развитието на общината.

DSC02781 DSC02777

About the Author :