„Ямбол свят” открива сезона на интригите…

Моя Ямбол четеНелепо,  колкото може да бъде само в ямболска медия, излиза, че трябва да се обяснявам за нещо, което никога не съм говорил. Сайтът „Ямбол свят” е решил, без, разбира се, да ме потърси за мнение, че някога си  съм провел разговор с инж. Александър Петров, и съм бил отказал публикуване на неща, пратени от него, „защото от общината им превеждали пари”. Под „им” се разбира вестник „Неделник”. Тая история, сътворена от Тодор Памуков, с когото отдавна съм прекратил отношения, именно поради склонността му към интриги, е като другата: нямам сестра, ала трябва да се обяснявам, защото някой бил казал за нея, че е курва.

Нито съм говорил на каквато и да е тема с инж. Ал. Петров, освен преди няколко години, когато отказах да водя предаване по “Диана кабел”, за което той и няколко други наши съграждани нямаха ясна концепция и щеше да се прелива от пусто в празно, още по-малко пък съм му обяснявал, че община Ямбол превежда пари на вестника. Който поне малко следи обществения живот в града ни, знае, че не само съм писал многократно срещу политиката на ГЕРБ и на областния й лидер и кмет на Ямбол Георги Славов, а и вестникът, в който все още работя, е антипатичен на властващите гербери.

Фактът, че нито книгата ми „Нови страници за стария Ямбол”, нито дадената под печат „Когато Безистена беше хали” ползва и един лев от общинската хазна, би трябвало да обяснява моите отношения с кмета Славов и екипа му. А кой и какво е говорил с главния редактор на „Неделник” или с изпълнителния директор на ИПК „ Светлина”, не зная и не е моя работа да зная.

Така че никого не съм лъгал, нито маслено, нито недомаслено. Ако сезонът на интригите на сайта „Ямбол свят” започва, това е негов проблем, а не мой.

Борислав Ненов

About the Author :

Leave a reply