Ямбол посрещна Нова година със заря и концерт на Силвия Кацарова и Тони Дачева

Ямбол, 01.01.2023 г.

В Ямбол новогодишният празникът започна в 23:00 часа, когато обичаната от поколения българи певица Силвия Кацарова се качи на сцената. Тя изпълни за ямболската публика едни от най-големите си хитове.

Минути преди полунощ кметът на Ямбол Валентин Ревански се обърна с приветствие към хората.

“Скъпи ямболлии, искам от сърце да ви благодаря за всичко, което направихме заедно през изминалите три години. Всичко постигнато би било невъзможно без вашата постоянна подкрепа, без вашето доверие и пряко участие в развитието на нашия град. Благодаря ви за труда, който сте положили за благото на Ямбол!

Само с общи усилия ще успеем да направим Ямбол още по-уютен дом за нас и за нашите деца, затова влагаме много чувства във всички проекти, които реализираме и в това, което правим.

Надявам, че поне донякъде сме успели да оправдаем вашите очаквания и доверие. Имаме още много работа и ако вие прецените, ще продължим заедно и занапред“.

Валентин Ревански пожела на всички здраве, радост и уют в дома. „Да посрещнем Новата 2023 година с вяра в нашите общи сили, с любов към града и хората до нас!“, допълни още той.

По традиция точно в 00:00 часа започнаха Химна на Република България и празнични илюминации, които придадоха на украсения Ямбол още по-тържествен вид.

След това на сцената се качи любимката на ямболската публика – певицата Тони Дачева, която изпя много авторски и народни песни. Празникът завърши с всеобщо хоро.

Още снимки може да видите в официалната фейсбук страница на Община Ямбол: https://www.facebook.com/yambolofficial

About the Author :