Ямбол посреща Симфомания

hildaЕдна от най-популярните джаз-певици  в България – Хилда Казасян ще гостува на ямболска сцена в Градския парк.  Концертът ще бъде на 7 октомври 2015 г., сряда, от 18:30ч. на открито, до фонтана в Градския парк.

Концертът се реализира като част от проект “Симфомания“ и с подкрепата на община Ямбол. Заедно с Хилда Казасян, на сцената ще бъдат още музикантите Христо Йоцов, Борислав Йоцов, Нено Илиев, Милен Кукошаров и Младежка филхармония “София”.

„Симфомания“ е арт продукция за популяризиране и възраждане на интереса към класическата, симфонична и джаз музика сред възможно най-широк кръг слушатели. Музикалната програмата включва, както авторски произведения, така и образци от световни класически автори, аранжирани специално за проекта. Програмата  съчетава симфонична, джаз, етно и фолклорна музика.  „Симфомания“ насърчава развитието и реализирането на проекти между млади и утвърдени изпълнители и творци, съчетаването на популярни и недотам популярни жанрове музика, което оживява произведенията.

About the Author :