„Ямбол Парк” – официално откриване на най-новия ритейл парк в Ямбол

 

Ямбол, 24.09.2021 г.

Днес беше официално открит най-новият ритейл парк в града – “Ямбол Парк”. Търговският център е разположен на кръстовището на две основни пътни артерии – ул. „Граф Игнатиев“ и ул. „Крайречна“ (до хипермаркет „Кауфланд“).

На церемонията присъстваха кметът на община Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Михаил Керемидчиев, представителят на фирмата инвеститор „Зет Естейт“ ЕООД Марио Захаринов.

Сред официалните гости на събитието бяха и представители на общинската и държавна администрация, проектанти и строители, представители на търговските обекти и на Пощенска банка, която финансира ритейл парка.

Отец Гавриил от църквата „Св.св.Кирил и Методий” в Приморско, който е родом от Ямбол, отслужи водосвет.

Валентин Ревански приветства начинанието: „Поздравявам от сърце господин Захаринов, неговото семейство и всички, които положиха усилия и реализираха този обект в тези нелеки икономически условия. Благодаря Ви за коректността и затова, че успяхте изпълните в срок изграждането на търговския център.

Община Ямбол ще продължава да съдейства на инвеститорите в града.

Признателен съм и затова, че безвъзмездно облагородихте инфраструктурата около обекта, изградихте ново осветление на булеварда монтирахте и чешма, която на пръв поглед не е голяма, но с голямо социално значение придобивка за гражданите на Ямбол и съм убеден че те ще оценят този благороден жест.

Надявам се, че и занапред ще подкрепяте каузи, които са свързани с нашия град. Вие вече сте част от него!

Не на последно място – благодарение на Вас се създават и нови работни места. Пожелавам ви успех на добър час и много доволни клиенти!“

Марио Захаринов изрази специална благодарност към кмета на община Ямбол и към неговия екип и даде висока оценка за адекватното, бързо и професионално отношение на общинската администрация: „Смело мога да кажа от опита, който имаме в бранша – това е най-добрата община, с която сме работили!“

Церемонията завърши с ритуално прерязване на лентата на обекта от Валентин Ревански и Марио Захаринов.

 

Новият търговски център e разположен на площ от 4568 квадратни метра и разполага с богат асортимент от стоки и услуги в следните търговски обекти: Jysk, Pepco, Mania, Kinderland, Sugars, aвтомивки „РЕКС“, Giftland, „Диана Кабел“.

Това е вторият изграден ритейл парк на компанията „Зет Естейт“ ЕООД.

 

About the Author :

1 Comment to “„Ямбол Парк” – официално откриване на най-новия ритейл парк в Ямбол”
  • мую
    September 25, 2021 - Reply

    Каква е тая пародия ? Пепко , Мания по-мизерен магазин не можеше ли да привлечете .. Нали трябваше да има ХМ и Зора какво стана ….

Leave a reply