Ямболски общини участват в туристическа борса

IMG_3757AОбщините „Тунджа”, Ямбол, Стралджа и Болярово взеха участие в 31 – то издание на Международната туристическа борса „Ваканция & Спа Експо” – София, което се проведе от 13 до 16 февруари 2014 година.
Представянето на общините е в изпълнение на проект „Тонзос – Магията на Тунджа” – маркетинг на туристическа дестинация „Тунджа” – Ямбол – Стралджа – Болярово”.
На изложението бяха представени изработените по проекта рекламно- информационни материали (брошури, дипляни и флаери), представящи пет туристически маршрути и туристически пакети, както и други рекламни материали за всяка една от общините.
Изложението откри Бранимир Ботев, заместник-министър на Министерство на икономиката и енергетиката.
Кметът на община Стралджа Митко Андонов, беше гост на форума и посети щанда, на който бе представен проекта  „Тонзос – Магията на Тунджа” – маркетинг на туристическа дестинация „Тунджа” – Ямбол – Стралджа – Болярово”.
Акцент в предложенията към многобройните туроператори и турагенти, посетили щанда, беше поставен върху предстоящия инфотур по проекта, който ще се проведе на 8 март 2014 г.
Пред участници и гости ще бъдат представени събития и прояви от Кукерландия – 2014 и традиционната Тодоровска кушия в село Тенево, които се организират с участието на община „Тунджа”.

Йордан Колев

About the Author :