Ямболските футболисти едва се спасиха от загуба

IMG_7634AСлед изключително слабо второ полувреме на „Тунджа 1915”, футболистите ни трябва да са доволни, че поне взеха една точка от домакинството си на „Левски” (Карлово).

Нашият отбор направи прилично първо полувреме, в което имаше превес и поведе с 1:0 чрез гол на младока Дилян Димитров.

През втората част от мача, който бе между състави от дъното на таблицата, „Тунджа 1915” игра безобразно и гостите от Карлово имаха дузина голови положения. Те успяха само 2 минути след подновяването на срещата да изравнят след пряк свободен удар и не особено добра намеса на вратаря Димо Маринов.

Оттук нататък много по-грамотно се изяви противникът. Той заложи на по-опростени, но ефикасни действия и на няколко пъти вратарят Маринов спаси мрежата си от нови попадения, с което компенсира една-две свои неудачни намеси.

Очакваният порив в играта на „Тунджа 1915” така и не дойде и десетина минути преди последния съдийски сигнал част от и без това рехавата публика напусна стадиона.

Реакцията на феновете бе най-точната оценка за трагичната игра на нашия тим през вторите 45 минути.

В крайна сметка ямболските футболисти загубиха точки на свой терен и въпреки че все още водят пред Карлово в класирането, в оставащите два мача „Левски” може и да ги изпревари в крайното подреждане.

About the Author :