Ямболските волейболистки си пробиха път

SAMSUNG CAMERA PICTURESСлед изиграните миналата седмица последния двубои от регионалното първенство, девойките младша възраст на волейболен клуб „Тунджа” си проправиха път в следващия етап от надпреварата.
В крайното подреждане момичетата на треньора Илия Михайлов завършиха на трето място с актив от 6 победи и 2 загуби. ВК „Тунджа” отстъпи само пред отборите на Казанлък, стар център във волейбола при девойките и жените, и „Арда” /Кърджали/.
Нашият тим загуби от връстничките си от Кърджали с 1:3, докато от представителките от долината на розите не можа да хване гейм.
Другите шест състава- „Бургас 2007”, „Яворов”/Чирпан/, „Бургас 2009”, „Странджа”/Средец/, „Берое” и „СТОГОС”/ Нова Загора/ бяха надиграни от ямболския волейболен отбор. Най-сложен бе пътят към победата в мача срещу „Бургас 2007”, спечелен от „Тунджа” с 3:2, а чисти победи девойките ни постигнаха срещу „Берое” и „СТОГОС”/Нова Загора/.
Оттук нататък момичетата от „Тунджа” продължават с тренировъчния цикъл, за да са готови за следващия етап от държавното първенство по волейбол.

About the Author :