Ямболските волейболистки без засечка на турнира в града на липите

11004387_354632691406675_991275340_n -Волейболистите на „Тунджа” във възрастта на младшата възраст прегазиха съперниците на турнира  в Стара Загора, провел се на 21 и 22 февруари , и си осигуриха участие в зоновото първенство. В  града на липите  състезателките на треньора  Илия Михайлов тръгнаха с чиста победа  от 3:0 гейма над „Царево”, след това преодоляха убедително и състава на „Бургас 2009” с 3:1 гейма. В третия си мач ямболските момичета не дадоха никакъв шанс и на отбора на „Яворов”/Чирпан/, клуб с добри традиции, и затвориха участието си по най-добрия начин.

Това даде правото на директно класиране на нашия тим в първенствата на зоните. В общото класиране от регионалните първенства само момичетата на „Казанлък” са преди „Тунджа” в класирането, зад  ямболския клуб са „Раковски”/Димитровград/, както и волейболистите на Бургас,Чирпан, Стара Загора, Царево.

Първите два състава, тези на Казанлък и Ямбол, отиват директно в надпреварата в зоните, третият и четвъртият  ще играят квалификации, за да заслужат място там.

About the Author :