Ямболска красавица стана Мис „Туризъм”

ямболка Мис ТуризъмЯмболийката Даниела Герганова бе избрана за „Мис Туризъм” на церемония преди броени дни в един от най-модерните лайв клубове в България. Даниела е зодия Козирог, родом е от Ямбол, но живее в Бургас, където в момента е студентка, специалност “Туризъм”. Тя е висока 172 см и е с перфектните мерки 95/59/86.

Освен много красива, новата миска е и интелигентна. Тя съчетава перфектно образованието си с работа в сферата на финансите и, разбира се, работата като модел. Интересното за Даниела Герганова е и това, че е изключително самостоятелна и от много малка се справя сама в живота.

Конкурсът „Мис Туризъм” бе организиран от модна агенция “Мега Талант” в европейската столица на културата Пловдив. В конкурса за красота се включиха 12 девойки от цялата страна, избрани след поредица от кастинги.

Победителката Даниела Герганова ще представи България на световния конкурс “Мис Туризъм”, който ще се проведе след няколко месеца в Малайзия. Тя ще получи и малка роля в една от предстоящите филмови продукции на продуцента Гаел Санчес, който бе участник в журито на конкурса.

Подгласнички на Даниела в конкурса станаха Инес Боянова от Перник, Дебора Огнева от Варна и Елисавета Лещова от Пловдив.

About the Author :

Leave a reply