Ямболската организация на БСП с открити приемни по кварталите

DSC07293Открити приемни по кварталите ще организира ямболската организация на БСП от началото на ноември, след спечелването на нов проект от Фонд „Политически инициативи” на Националния съвет на левицата. Това обяви на пресконференция днес – 22 октомври, общинският председател Катя Георгиева. Проектът е озаглавен „Аз обичам Ямбол” и ще се изпълнява от в продължение на два месеца и половина.

В рамките на 43 поредни дни  общинските съветници на БСП и доброволци от Младежкото обединение на партията ще се срещат с гражданите по квартали по предварително уточнен график. В шатрата на БСП ще се провеждат т. нар. открити приемни с граждани, за да чуят представителите на БСП проблемите на хората на място при самите тях. Идеята на тези открити приемни е общинските съветници и доброволците да се срещнат с максимален брой ямболски граждани, да чуят тяхното мнение за сегашното управление на града, да се запознаят с техните позиции, за да могат да защитават още по-добре интересите им.

„На всяка пресконференция, която ще организираме по време на проекта,  ще обявяваме с какви проблеми сме се запознали и какви действия за решаването им сме предприели в Общински съвет”, даде заявка за пълна публичност на проекта Катя Георгиева.

Първият спечелен проект от БСП – Ямбол по Фонд „Политически инициативи” беше информационен и се наричаше „Контрапункти”. С него беше създаден сайтът на ямболската организация на левицата  www.kontrapunkti.bg  и издаден бюлетин, който носи същото име.

 

About the Author :