Ямболията Христо Иванов получи ключовете на новата си кола от Втори тото шанс

SAM_3261Ямбол, 17.03.2018 г.

Христо Иванов е късметлията от Ямбол, който днес получи ключовете за чисто новия си автомобил, спечелен от спортния тотализатор. Това стана на специално събитие, организирано пред Безистена. Наградата е от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“ и е изтеглена в тиража по случай празника на любовта и виното – 14 февруари. Ключовете за автомобила му бяха връчени от Златко Златанов – регионален мениджър на Българския спортен тотализатор.

Христо Иванов е на 60 години и живее в к-с „Диана“. Шегува се, че е набор на спортния тотализатор. Редовно пуска фишове вече 39 години – „от 1979 г. нямам пропуснат тираж“, казва той. Играе с едни и същи числа, но досега повече от четворка не е печелил. На закачката, че покрай редовните вноски в тотализатори на SAM_3236практика може да е дал парите за една кола през годините, той отговаря мъдро, че дори и да е така – не ги е дал на веднъж, а на дребно, а и се съмнява дали е така „защото едно време тото беше евтино“. Давам по 8 лева на седмица, 32 лева на месец, пресметнал е късметлията.

Христо Иванов е шофьор по професия, има двама сина. Когато са го изтеглили във Втори тото шанс, не е гледал телевизия, защото разхождал кучето си. Щом разбрал, че печелившите са от Ямбол и от Благоевград, си помислил, че може пък той да е единия от тях. За своя радост наистина познал.

Спорт тото организира пред  Безистена шоу с награди, викторина с въпроси, свързани с тотализатора и възможности за различни печалби. Водеща беше партньорката на Део в предаването на Спорт тото по BTV Марина Кискинова.

SAM_3252 SAM_3255 SAM_3258 SAM_3239 SAM_3242 SAM_3243 SAM_3248 SAM_3249

 

About the Author :