„Юробанк България”си търси половин милион лева от ямболска фирма

lukanka-daskaЛоши бизнес разчети  или късата клечка от съдбата е изтеглила ямболската фирма за производство на месни полуфабрикати и колбаси „Маги-Василева” ЕООД, която ще трябва в края на месец май да се раздели с предприятието си.

„Юробанк България” АД е спечелила изпълнително дело срещу фирмата и нейното имущество се разпродава на 26 май в сградата на Ямболския окръжен съд. Началната цена е 523 101 лева, а „Маги- Василева” ЕООД, намиращо се в комплекс „Г.Бенковски”, улица „Преслав”номер 331, е учредила ипотека за 664 000 лева.

Предприятието е на площ от 1907 квадратни метра, промишлената сграда е от 958 кв.м. Оборудването включва няколко хладилни камери: за кости, за суровини, за полуфабрикати, за „ВП и СС продукти”, за птичи продукти, хладилна камера „Шокова”, както и климатична сушилня.

По обявлението на съдия-изпълнителя, предприятието на „Маги-Василева” отговаря на всички европейски стандарти – оборудване, изпълнение и настилки.

Като артикули, фирмата произвежда варено пушени колбаси, сурово пушени луканки, млени меса, печени кебапчета и кюфтета, врат, бекон, филе.

И в този бранш вероятно пазарът се претовари, щом се стига до крайната мярка – продажба на предприятието чрез съдия-изпълнител.

About the Author :