Юбилеен знак „30 години община „Тунджа“ за почетния гражданин Желязко Узунов

DSC05100С Почетен юбилеен знак „30 години община „Тунджа” беше удостоен почетният гражданин на общината Желязко Узунов. Той е и бивш солист на Фолклорен ансамбъл „Тунджа“ и щедър спомоществовател на образователни и културни инициативи.

Отличието връчи кметът Георги Георгиев в присъствието на заместник-кмета Станчо Ставрев. Той подчерта, че връчва този юбилеен знак с огромно уважение, защото Желязко Узунов е един изключително добър и благороден човек и един от най-големите дарители във фонда за стипендии и еднократно финансово стимулиране ученици и студенти, постигнали високи резултати в образованието и спорта, на училища, на детски DSC05108градини и народни читалища.

Развълнуван, Желязко Узунов благодари за присъденото отличие и за жеста, че то се връчва специално в дома му. Той сподели още, че за него това е голяма чест, а да дарява и помага на хората – естествена потребност, която го прави щастлив.

Да поздравят човека с голямо сърце бяха дошли Фолклорният ансамбъл „Тунджа“ и самодейците от Пенсионерски клуб „Надежда“, с. Кукорево.

DSC05112 DSC05122 DSC05123

About the Author :

Leave a reply