Шофьорът е с опасност за живота, две жени са ранени при снощната катастрофа на ул. „Д. Благоев“

SAM_2143При снощната катастрофа на ул. “Д. Благоев“ в Ямбол, за която вече „Делник“ писа, един е с опасност за живота и други двама са ранени, но животът им не е застрашен, съобщават от пресцентъра на полицията. Най-зле е 31-годишният водач на катастрофиралия автомобил „BMV-X5“. Той е с множество фрактури. За лечение са настанени двете му спътнички, млади жени – едната е със счупена ключица, втората – с комоцио, според информацията от ОД на МВР. Д-р Валентин Вълчев, лично обслужвал пациентите, уточни за “Делник”, че травмата на едната жена всъщност е счупена раменна кост на лявата ръка. На водача е взета кръвна проба за алкохол, но от полицията не посочват резултата.

Сигналът за катастрофата е постъпил от тел. 112 в оперативната дежурна част при ОДМВР-Ямбол в 1.15 часа днес, 31 август. Той е за произшествие на ул. „Д. Благоев“ до кръстовището с ул. „Жорж Папазов“. На място е установено, че при движение по посока на ул. „Преслав“ автомобилът се е блъснал в два метални стълба, в дърво и е спрял в бетонна стена.

Вследствие на инцидента са  повалени  два метални стълба и дърво. Нанесени са материални щети на паркиран в близост друг автомобил, собственост на екскмета Кирил Тодоров. Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна оперативно група. По случая е образувано досъдебно производство в РУ – Ямбол.

About the Author :