Шеф на болница и полицай хванати за убития елен

916760ab0aurn-jpg-643-525-cc-dri-r1nsx95dr5Бившият директор на ямболската болница „Свети Панталеймон” д-р Любомир Маринов, както и действащият полицай от Районно полицейско управление -„Тунджа” Георги Стефанов, са сред бракониерите, убили елен в близост до село Драма, това съобщи днес на пресконференция шефът на Регионална дирекция на горите Сливен инж. Георги Русев.

Бракониерската акция станала на 25 юни, четвъртък. Към 16 часа в регионалната дирекция на горите бил получен сигнал. Въз основа на него, шефът на РДГ Сливен Русев, взел нужните мерки, за да закове бракониерите. Те се появили в участъка Генерал Инзово-Маломир-Крумово-Драма през нощта. За подготвената от инж. Русев акция той казал само на двама главни горски инспектори, чиито действия Русев ръководел чрез есемеси.

В приготвения от хората на реда в гората капан посред нощ попадат четирима бракониери. Името само на един от тях назова шефът на горите в нашия регион инж.Русев. Това е Николай Елков, организатор по лова в Ловно-рибарско дружество „Диана”-Ямбол. С помощ от страна на медиите, инж. Русев каза и други имена: д-р Любомир Маринов, доскорошен директор на ямболската държавна болница,  както и полицаят от РПУ „Тунджа” Георги Стефанов. Остана обаче в мрака четвъртият участник в убийството на благородния елен. За него инж. Русев обясни, че не знае какъв е, което е малко вероятно.

Защо този участник в бракониерския квартет засега е скрит от медиите, вероятно скоро ще се разбере. Че горските са го заковали при акцията е вън от съмнение. Мощният автомобил на бракониерите се е озовал в задънено място при гонитбата. Намерен е мъртвият елен, само че вече разфасован в четири торби.

Бракониерите са имали карабина с оптичен мерник, убитият елен е бил на 6-7 години, тежи 300 килограма. В този горски масив, освен колата на бракониерите, не е влизал друг автомобил на 25 юни, съобщи още на брифинга шефът на Горските инж. Русев.

About the Author :

6 Comments to “Шеф на болница и полицай хванати за убития елен”
 • Anonymous
  June 30, 2015 - Reply

  Дохтор,полицай,все някакви щяха да са……но,главния-Николай Елков,ОРГАНИЗАТОР ПО ЛОВА в Ловно-рибарско дружество „Диана”-Ямбол….ей това ми идва в повече.И защо ли 9 от 10 ловци са убедени,че ще му се размине ПАК?

 • редови ловец
  June 30, 2015 - Reply

  Дохтор,полицай,все някакви щяха да са……но,главния-Николай Елков,ОРГАНИЗАТОР ПО ЛОВА в Ловно-рибарско дружество „Диана”-Ямбол….ей това ми идва в повече.И защо ли 9 от 10 ловци са убедени,че ще му се размине ПАК?

 • Горски
  June 30, 2015 - Reply

  Четвъртия е един от шефовете на “Палфингер”

  • Един от Палфингер
   July 1, 2015 - Reply

   И кой е този шеф от фирма Палфингер, че ми е много интересно или трябва да скрием май някой важна клечка, а??
   Май не са били четирима, ами повече………….

 • Димитър
  June 30, 2015 - Reply

  Тая сган не спира да краде и убива. Това редови авджия няма да го направи. Ей тия мухльовци дето се имат за важни-трикотажни си го позволяват.
  Да сте живи и здрави Борка, че ги нареждате тези. Просвещавайте хората, нека знаят. Нали за истината се борите, нали затова бягахме от час целия клас начело с тебе през 89-та. Помагайте на такива маскари да се придвижват по-бързо до съда. Една малка надежда се таи и тоз (не)зависим Ямболски съд да ги осъди. Поне морално.

 • случаен
  July 1, 2015 - Reply

  най после тия тарикати да си получат заслуженото-смятаха се за недосегаевми и важни.Незабавна присъда за назидание да разберат какво е да не си силен зад гърба на управляващите.

Leave a reply