Четвърто издание на концерт-спектакъла “Различни, но заедно”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAНа 3.12.2018г. от 15:30 часа в зрителната зала на община Ямбол ще бъде представено четвъртото издание на концерт-спектакъла „Различни, но заедно“, посветен на Международния Ден на хората с увреждания 3 декември. Организатор на събитието е Сдружение „Гайтани“, с подкрепата на Община Ямбол.

Целта на инициативата е да се предостави реален шанс за изява на таланта на хората с увреждания, според техните възможности. В непринудена, приятна и споделена атмосфера, те ще могат да се почувстват по-специални и значими, получавайки заслуженото им признание от обществеността. Само така биха могли да бъдат разчупени наслоените негативни представи за тях.

Както и в предишните концерти, този отново има и благотворителна цел. С доброволно събраните средства от благотворителния концерт ще бъдат предоставени на 27-годишната ни съгражданка Петя Михайлова, която е с диагноза „тумор на гръбначния стълб“, поради което младото момиче е в инвалидна количка. Заболяването й е наложило продължаващо лечение в Турция, прекъсването на което не бива да бъде допуснато.

About the Author :

Leave a reply