„Черните ангели” безпощадни

DSC02359Футболистите на „Тунджа 1915” направиха голов рецитал през второто полувреме на мача срещу пловдивския „Спартак С” и от отпратиха при резултат 4:0.

Първото полувреме бе проспано от играчите но сравнително новия старши треньор Станчо Цонев. Действията бяха хаотични, трудно се стигаше до по-опасна ситуация пред вратата на гостите.

На почивката в съблекалнята явно е имало здраво раздрусване на състезателите и още в първите минути на втората част падна първото попадение в мача, реализирано от Спас Дончев. Много красиво изпълнение на задна ножица на централния бранител Николай Гичев, един от най-активните в тима на „черните ангели”, доведе до 2:0.

Това попадение напълно скапа гарда на „Спартак С”, който и без това се представя слабо в първенството на Югоизточната „В” група. Бе нужен обаче натиск, и именно това „Тунджа 1915” направи още в пролога на второто полувреме.

С атаки най-вече по дясното крило ямболският тим редеше опасност след опасност и в 62-та минута капитанът Станимир Димитров доведе до класическото 3:0.

Нашите футболисти обаче вече нямаха спиране и търсеха още попадения, за да се стигне и до крайното 4:0 след гол на централния нападател Георги Гончев.

С победата си „Тунджа 1915” дръпна в класирането и сега е на шесто място с 14 точки, докато съперникът „Спартак С” е на 13-та позиция.

About the Author :