Парламентарни избори 2014: Червени ружи за победа

DSC01300С  букет червени ружи посрещнаха в Правдино кандидатите за народни представители от листата на коалиция „БСП лява България” Митко Андонов и Янко Добрев. И с очакване да чуят  решението на най-трудните проблеми , които стоят пред държавата. Възрастните хора кротко приседнаха в салона на читалището, търпеливо и много внимателно  изслушаха  гостите. Одобрително клатеха глави на призива  за активност в гласуването. „Проблемите ще решим заедно ако всички излезем пред урните и дадем своя глас за „БСП-лява България”.  Нашата партия има програмата и конкретните мерки, за да  помогнем на възрастните хора, на децата и младите, на семействата.”, подчерта в  обръщението си кмета Митко Андонов.

„Поемайки управлението на страната с вашето доверие  ние ще продължим успешната лява  , социална и справедлива политика!”, добави той. Янко Добрев сподели синовното си уважение към хората от третата възраст, както и увереността си, че жителите на малкото село Правдино са достатъчно мъдри, за да вземат правилното решение. „Вярвам, че „БСП-лява България „ ще победи. И вие, правдинци, ще имате конкретен принос за това!” Всеки от присъстващите не скри  удоволствието си от факта, че общинското ръководство  осигурява внимание за осветлението, водоснабдяването , за възстановяването на църквата. Одобрително беше посрещната и новината за разработен проект, който да осигури обновяване на читалището. Срещата продължи с обсъждане на  икономическите мерки, които БСП ще предприеме за развитието на бизнеса, земеделието, за промени в образованието и здравеопазването. „Всичко днес е в нашите ръце! Трябва само да сме обединени , да гласуваме с бюлетина 22 и да докажем, че  сме силни!” След този призив г-н Андонов припомни и постигнатото в общината през последните 11 години.

„Такава дълготрайна и последователна политика ни е необходима и на национално ниво. Вярната формула може да се изрази с две думи: „ За работеща България!”  В хода на разговора правдинци получиха от г-н Андонов уверение за решаване въпроса с превоза до общинския център. „Вярваме ви!Нашето желание е да изпълнявате политика в полза на народа, очакваме помощ за социално слабите, за безработните,  очакваме създаване на държавни предприятия, държавно здравеопазване. Настоявайте да не се изпуска вниманието към малките населени места и не пренебрегвайте  връзката ни с Русия! Не губим надежда, че всичко може да бъде постигнато . Вие сте точните хора!”, пламенно се изказа Атанаска Ангелова. „Работа трябва! Тя ще промени живота ни!” като призив прибави 80-годишната баба Спасия, която прилежно прибра диплянката с имената на своите кандидати, а сините й очи не изпускаха от внимание гостите. Възрастната жена с десетилетен стаж на животновъд, която до днес  се грижи за стадо овце и  кошери пчели, доказа, че знае как и за кого да гласува. Защото знае какво иска за утрешния ден.

About the Author :