Цирк „Иванов” край Тунджа

1380129984От петък цирк „Иванов” отвори вратата си за любителите на това изкуство в Ямбол. Трупата ще е в града ни до 8 юли, като представленията са най-обичайното място-зад зала „Диана”. Циркът е създаден преди 10 години от Христо Иванов, който е негов собственик и същевременно артист, като, подобно на хиляди циркови артисти, и той произлиза от семейство, вадещо си хляба под шапито.

Интересно е, че цирк „Иванов” започва работата си най-напред в Италия, където прави фурор по плажовете на Адриатика. В България се завръща през 2010 година.

Характерното за цирк „Иванов” е наличието в програмата на страшно много животни-еноти, щрауси, порчета, скунксове, африкански таралеж, тарантули, игуани, кучета супер герои.

Не липсват в програмата на цирка, настанил се в Ямбол в петък, и питони, както и сложни акробатически номера. Съпругата на собственика на цирка, Деси, е акробатка, а детето им Ани също вече е в трупата и има номер с огромния африкански таралеж Тина.

Билетите за представленията са на цена 6 и 8 лева за децата и 10 или 12 лева за възрастните. Това е първият цирк, който идва в Ямбол от началото на лятото.

About the Author :

3 Comments to “Цирк „Иванов” край Тунджа”
 • П
  July 20, 2017 - Reply

  Новината е от 20 юли, а циркът гостува до 8 юли. До 8 август ли имате предвид?

 • delnik1
  July 21, 2017 - Reply

  Новината е от 2014 г. и явно тогава са идвали в началото на юли

 • Красимира
  October 4, 2018 - Reply

  Уникални

Leave a reply