ЦДГ „Здравец” изпрати бъдещите първокласници

IMGP1380На 29 май 2015 година ЦДГ „Здравец” – Болярово изпрати бъдещите първокласници. Гости на тържеството бяха общинският кмет Христо Христов, заместник-кметът Нина Терзиева, родители.

Чудесна програма бяха подготвили децата от група „Мики Маус”, част от която до днес бяха и бъдещите 11 деца, които наесен ще бъдат ученици. Ученици в първи клас ще са и децата от филиалите – „Иван Илчев” (с. Стефан Караджово), „Снежанка” (с.Воден) и „Детски рай”(с.Шарково), които също бяха изпратени подобаващо с тържества.

IMGP1370Учителките на група „Мики Маус” – госпожица Диляна Димитрова и госпожа Султанка Димитрова бяха подготвили отлично бъдещите първокласници и гордите родители и гости с радост ръкопляскаха на демонстрираните от тях знания. Всеки от тях рецитира стихове за числата и буквите, заедно пяха песнички, играха игри, отгатваха отговори на въпроси и доказаха, че вече да готови за първи клас.

IMGP1363Заместник-кметът Нина Терзиева поздрави децата и техните учители за успехите и им пожела много бъдещи такива и положителни емоции. Директорът на ЦДГ „Здравец” връчи на всяко от децата удостоверение за завършена предучилищна подготовка. С тях малките доскорошни възпитаници на детската градина ще бъдат записани в първи клас и наесен ще са вече ученици.

IMGP1291Да им пожелаем успех! Нека бъдат много ученолюбиви първокласници и да не забравят,че игрите не свършват със започването на училище!

 

IMGP1360 IMGP1294

About the Author :