Цветан Цветанов отсече в „Диана палас”: Жоро е изключително добър кмет!

Image_4930542_126Вторият човек в ГЕРБ, Цветан Цветанов, днес обяви на брифинг в хотел „Диана палас”, че”Жоро е изключително добър кмет. Той от създаването на ГЕРБ в Ямбол досега винаги е бил областен председател на партията, повтори мандата след като се бе изявил много добре в първите си години като кмет на Ямбол”, допълни Цветанов.

Шефът на централния предизборен щаб на ГЕРБ изрази съжаление, че в момента Ямбол е една строителна площадка, но веднага добави, че това е за добро. „Надявам се Жоро отново да получи много силен изборен резултат”, каза още за кандидат- кмет на ГЕРБ за града ни Георги Славов дясната ръка на Борисов.

На въпрос на „Делник” не се ли притеснява от висящото съдебно дело на кмета на Ямбол, който по него на първите две инстанции получи осъдителна присъда, Цветанов отговори, че няма защо да се притеснява от този факт. По същия въпрос, който бе отправен и към настоящия кмет на града ни, Славов каза: ” Досега срещу мен бяха гледани шест дела, пет от тях завършиха с моето признаване за невинен. Винаги съм твърдял, че очаквам съдът да се произнесе и по последното дело по най-бързия начин. Вярвам, че и този път присъдата ще бъде справедлива”.

About the Author :