Цветан Казанджиев подреди коледна изложба в Областна администрация

15.12.2014 008Традиционната си коледна изложба подреди в Областна администрация изтъкнатият ямболски художник Цветан Казанджиев. Изложбата „Коледни послания” откри областният управител Димитър Иванов, а сред присъстващите бяха и неговите заместници Иван Йоргов и Диана Динкова. „Радвам се, че за поредна година нашият приятел Цецо Казанджиев ще допринесе за празничното ни настроение със своите творби. Благодаря му, че споделя творчеството си с нас и се надявам и през новата 2015 г. да бъдем домакини на негови изложби”, заяви областният управител.

„Винаги съм асоциирал Цветан Казанджиев с талант, труд, постоянство и отдаденост на изкуството. Цецо не чака музата да кацне на рамото му, той я е приковал към себе си и я изцежда безмилостно”, с тези думи Георги Русев представи художника, като изтъкна неговите успешни изяви в Япония, Испания и други страни.

15.12.2014 010Цецо Казанджиев от своя страна благодари на ръководството на Областна администрация за съдействието при организацията на изложбата и коментира, че сред близо 50-те изложени  произведения има и такива, които никога досега не са показвани пред публика.

About the Author :