Цветанов в Ямбол: „Жоро трябва да обърне повече внимание на Болярово и на Стралджа”

_MG_7750„Жоро трябва да обърне повече внимание на ГЕРБ в община Болярово”, каза днес, неделя, в голямата зала на община Ямбол зам.-председателят на партията, шеф на предизборния щаб на сивите за парламентарните избори, и председател на парламентарната група Цветан Цветанов.

„Бях много впечатлен от смелостта на нашите хора в Болярово, където не случайно за кмет на общината се явиха само двама кандидати. Кметът от БСП Христо Христов е установил там пълен контрол над хората, и дори при едно от нашите предизборни мероприятия, бе на 200 метра, за да види кои боляровци ще участват в него”, допълни вторият човек в партията на Бойко Борисов.

_MG_7753„Много закъсняхме с определянето на нашия кандидат за кмет в община Стралджа, там има сериозно капсулиране на хората. Анализът на изборите в Стралджа, където победи коалицията „Промяна”, показва, че част от нашите хора са гласували именно за тази формация, Жоро трябва да обърне внимание на това”, това пък бе една от другите препоръки към областния шеф на ГЕРБ Георги Славов, който бе плътно до Цветанов по време на визитата му в Ямбол.

_MG_7768Славов получи обаче и голяма похвала от зам.-председателя на ГЕРБ за проявената през време на своите мандати начело на община Ямбол енергия и за „чувството му за самосъхранение”.

Победата на първи тур за мен е изключително важна и показателна в изборите, а в Ямбол бе постигнато точно това. Тук групата ни в Общинския съвет е много добра и много консолидирана”, заяви още в неделя, на католическия Великден , кадровикът на ГЕРБ.

 

About the Author :