Царкинята продава фуражен цех и лозя

thumb800x600_34038Частният съдия-изпълнител Ирина Христова обяви за публична продан лозови масиви в местността „Кичи дере”, намираща се край село Иречеково. Масивите са винени и са създадени сравнително скоро – през 2007 година. Собственикът им е фирма „Мегаполис имоти” ЕООД, срещу нея обаче има изпълнително дело за удовлетворяване вземане на Обединена българска банка, и това води до публичната продан. Тя е втора поред, а цената е 153 000 лева.

Лозовите масиви са от 146 декара, но нещо явно не се е получило и фирмата, регистрирана на улица „Искърско шосе” в София, ще трябва да се раздели с идеята да печели от грозде. За тази фирма се знае малко в Ямбол, тя е получила пари от европейската помощ за земеделие през 2007 г., като сумата е 186 810 лева. Това е троха, спрямо финикийските знаци, спечелени по програмата на Европа за подпомагане на българското земеделие от други фирми, но всеки сам знае какъв огън му гори на главата.

Или пък измисля варианти, при които е по-добре да се отърве от банката на която дължи пари, чрез продажба на имот, към който вече не проявява интерес.

Още един имот, който може би ще предизвика интереса на ямболски бизнесмени,  обяви наскоро за продан частният съдия-изпълнител Ирина Христова.

Това е цех за производство на фуражи, чиято начална цена е 178 656 лв. Имотът се намира в местността „Кайряка” край село Бояджик, община „Тунджа”.

Фуражният цех има солидно оборудване и е разположен на голяма площ.

Паралелно с тази публична продан, Ирина Христова, известна в Ямбол още като Царкинята, понеже бе общински съветник от монархическа партия, сложи на тезгяха и производствена база в град Елхово. Тя се намира в местността „Бозалъка”, съвкупност е от два имота и тръгва на цена от почти 89 000 лв.

 

About the Author :