Царете на магията идват в Ямбол

Ямбол, 18.06.2021

Създателите на най-мащабния фестивал за илюзионно изкуство Магична среща „Златна Котка“- Quick Hands Project, представят новия си проект „Царете на Магията“ в град Ямбол на 20.06.2021, неделя.

Топ илюзионистите на България ще представят света на магията отблизо, на сцената и ще дадат възможност на най-любопитните да надникнат зад кулисите на изкуството, разкривайки основни похвати и техники.

Quick Hands Project предоставя шанс на млади таланти да демонстрират магичните си умения пред жива публика, при това в най-модерния стил на магията, а именно „магия отблизо“ (close-up magic). В него зрителят не само става свидетел на магията, но и активно участва в създаването й.

На уличните представления на младите илюзионисти ще можете да се насладите от 14:00 до 18:00 часа на централната алея в градския парк.

Между 16:30 и 17:30 ще се проведе „Работилница за фокуси“, където всеки желаещ ще може да се научи на базови умения от света на изкуството.

Неделната вечер ще приключи с магичен гала-спектакъл „Царете на Магията“ с начален час 21:00 часа, който ще се проведе отново в градския парк с вход свободен.

На сцената ще се качат основателите на магичното сдружение Дани Белев, Мистър Джим и Маг Жиров. Събитията са част от инициативата на Quick Hands Project „Царете на Магията“, която се осъществява с подкрепата на Национален фонд “Култура”, Фондация „За Нашите Деца“, Съюз на илюзионистите в България – СИБ, Дарик радио, както и община Ямбол.

About the Author :

Leave a reply