Христо Шопов и Лилия Маравиля представят “Догодина по същото време” в Ямбол

poster_1_170112-6Ямбол е част от продължаващото национално турне на постановката “Догодина по същото време” с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля. На ямболска сцена артистите ще се изявят на 24 февруари от 19 ч. Билети могат да се закупят във фоайето на голямата зала на община Ямбол и в мрежата на Eventim.bg.

От пресцентъра на артистите съобщават: “Скъпи приятели,

През февруари-месеца на любовта, постановката „Догодина по същото време“  с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля празнува 1 година    от своята премиера. За този период Националното турне премина през над 20 града от страната! Десетки хиляди почитатели на театралното изкуство и актьорите съпреживяха красивата любов на героите от пиесата.

Благодарим Ви, уважаема публика! За обичта, за препълнените зали, бурните аплодисменти и прекрасните емоции, с които ни дарихте.

DOGODINA po SUSHTOTO VREME-photos_007Артистите продължават националното си турне и през настоящата година, за да стигнат до своята публика, дори в най-отдалечените кътчета на България. За всички, които посетят спектаклите през февруари-месеца на любовта и споделят нашия рожден ден, сме подготвили подаръци и изненади!
Очакваме Ви, за да празнуваме заедно!”

„ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ”

Hristo Shopov i Liliq_1Пиесата е създадена от Бърнард Слейд през 1975 г. Има редица награди и над 1400 представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля-актьори със забележителен талант и респектираща кариера.  Със своето майсторство, те завладяват почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа. 

Режисьор на постановката е Георги Михалков, превод и адаптация : Георги Михалков, композитор: Иван Драголов, сценография и костюми: Антония Попова, продуценти: Владислав Карамфилов и Лилия Грънчарова.

 „Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване – година след година…

Вдъхновяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.

About the Author :

Leave a reply