Христо Христов с национален златен приз „Човешки ресурси“

hh1

Кметът на община Болярово – Христо Христов, отново получи национално признание за добрата си работа като общински ръководител. Той беше удостоен с национален приз „Човешки ресурси 2015”. Това отличие отново го постави  сред най-успешните кметове в страната. Кметът на община Болярово бе удостоен с национален приз „Човешки ресурси 2015” по решение на редколегията на списание „Човешки ресурси“, управителните съвети на Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията” и „Национално сдружение на организациите на социалните услуги“.  Наградата на Христо Христов се връчва, защото като кмет на община има най-голям принос за непрекъснатото професионално усъвършенстване и ефективното управление на човешкия потенциал, за внедрените иновации в тази област и за подобряване качеството и производителността на труда в общинската администрация, която ръководи. Целта на наградата е да се утвърди разбирането, че хората са най-ценният капитал,  да се насърчат добрите  практики в сферата на управлението и развитието на човешките ресурси.
hh2Призът, който беше плакет и диплом, бе връчен на Христо Христов от изпълнителния директор на Националното сдружение на общините в Република България госпожа Гинка Чавдарова. Тържествената церемония с благотворителен бал-концерт, която се организира за дванадесета поредна година, се проведе на 14 януари 2016 година в Централен дом на архитекта – град София. Специални поздравления Христо Христов получи от доц. д-р Ганчо Попов – председател на Управителния съвет на Фондацията и организацията, номинирали го за приза и издател и главен редактор на списание „Човешки ресурси“.

Наградите бяха връчени в осем категории на 11 души. Христо Христов получи признание в категория „Кмет на община”.
Кметът на община Болярово благодари за оказаната му чест и сподели, че в нашата малка крайгранична община наистина се работи усилено във всички сфери. Поредното заслужено отличие отново постави общинския ръководител Христо Христов сред най-успешните кметове в страната. С национален златен приз „Човешки ресурси 2015“ кметът на община Болярово бе удостоен по решение на редколегията на списание „Човешки ресурси“, управителните съвети на Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията и „Национално сдружение на организациите на социалните услуги“.

Наградата (плакет и диплом) беше връчена на г-н Христов от изпълнителния директор на Националното сдружение на общините в Република България госпожа Гинка Чавдарова. Тържествената церемония с благотворителен бал-концерт се проведе на 14 януари 2016 година в Централния дом на архитекта – град София. Специални поздравления Христо Христов получи от доц. д-р Ганчо Попов – председател на управителния съвет на фондацията и организацията, номинирали го за приза и издател и главен редактор на списание „Човешки ресурси“.

Кметът на община Болярово благодари за оказаната му чест и сподели,че в нашата малка крайгранична община наистина се работи усилено във всички сфери.

About the Author :