Христо Христов, кандидат кмет на община Боляров: Да продължим и да довършим започнатото!

Hristo_Hristov_NOVУВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, ДРАГИ СЪГРАЖДАНИ, 

На 25 октомври тази година всички ние отново ще гласуваме за избора на органите на местно самоуправление и референдум. По волята на членовете и симпатизантите на БСП и на много граждани от общината отново се кандидатирам за кмет на общината. Основание за дързостта ми да поискам отново доверието Ви намирам в силната подкрепа от  различни политически партии, професионални и социални общности, от многото граждани. Ценя и уважавам дълбоко тяхната оценка, защото моите намерения към изпълнителната власт са сериозни и професионални. За мен управлението на общината не е привилегия, а голяма отговорност, която съм носил и съм готов да нося в името и за доброто на жителите на община Болярово.

Давам си сметка за нещата, които свършихме заедно с Вас и с Вашата подкрепа през последните 20 години и за нещата, които не успях да свърша в трудните години на прехода. Но и не съм обещавал чудеса, защото знам как се удържа дадена дума, как се изпълнява поет ангажимент при условията, в които са поставени общините в България днес.

Позитивните промени в община Болярово през тези години, очертаващите се перспективи за развитието на нашия роден край ми дават правота с открито сърце да Ви кажа: Трябва да продължим и да довършим започнатото!

Трябва да продължим, защото зад нас е постигнатото, което ни прави горди – във финансовата стабилност на общината, в управлението на общинската собственост, в съживяването на селското стопанство – земеделие и животновъдство, в подкрепата за множество проекти за дребния и средния бизнес, в продължаването на големи проекти: реконструкция на уличното осветление, изграждане на модерна канализация и пречиствателна станция, нови водопроводни системи, в осигуряване и развитие на образованието, културата, социалните услуги, в отговорното ни участие в реформата в здравеопазването, в новото и актуализиращо се административно обслужване в Общината, в модернизирането и функционалността на спортната база.

А пред нас ?! Пред нас са проблемите, които ни болят и които ни напомнят, че имаме много работа. Пред нас са предизвикателствата на живота, отговорността за конкретния човек, за перспективата на общината и запазването и като административна единица.

Заедно с Вас в годините се научихме, че трайно е това, което се поражда от интересите на хората, здраво е това, което се гради върху интересите на хората, има бъдеще това, което отговаря на интересите на хората.

Защото Общината – това са хората!

Предлагам Ви една реална и изпълнима програма за устойчивото развитие на общината и разчитам на Вашата подкрепа на 25 октомври с бюлетина номер 5, за да я реализираме заедно в следващите четири години.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

На предстоящите избори, както е утвърждаващата се демократична традиция, за Вашето доверие ще се състезават двама кандидати за кметове на общината.

Всички са достойни хора, но кметският мандат е един и той е Ваш.

На кого ще възложите този мандат и свързаните с него отговорности, ще решите Вие.

Като благодаря за доверието, което ми оказахте през последните пет мандата, оставам в очакване на Вашата оценка и на Вашата подкрепа в предстоящата надпревара.

В замяна на Вашето доверие Ви предлагам моята отговорност и ангажираност!

Удържахме на дадената дума!

 

About the Author :