Футболният „Елхово” потъна и срещу „Марица”

5555Тимът на ФК „Елхово” претърпя тежка загуба у дома от състава на „Марица” с резултат 0:4. Гостите от Пловдив, които по традиция са сред силните клубове в Югоизточната „В” група, вкараха два бързи гола на елховци и решиха твърде рано изхода от двубоя.

До края на първото полувреме домакините от „Елхово” трябваше да извадят още веднъж топката от мрежата си и „Марица” поведе с класическото 0:3. Две от попаденията паднаха много лесно, единият гол дойде след не особено силен удар от далечно разстояние, но намесата на вратаря на домакините Йоргов бе неумела, а при другия гол отбраната на домакините проспа едно безобидно центриране на противника и топката бе засечена лесно от играч на пловдивския клуб.

През втората част от мача „Марица” стигна и до четвърти гол, пропусна и ред положения, така че „Елхово” се отърва със сравнително леко поражение.Тимът от нашия регион, за съжаление, върви ударно към завръщане в „селските” групи. Той е последен в класирането, като има едва 15 точки. Пред него са съставите на „Миньор”/ Раднево/ с 26 точки и „Арда”/Кърджали/ с 27 точки.

Въпреки че до края на шампиона в трета Югоизточна група остават цели седем кръга, практически „Елхово” е изпаднал.

Снимка: Елхово нюз

About the Author :

Leave a reply