Футболист на „Ямбол 1915” сред топ реализаторите в Югоизточната група

638-397-premiia-za-igrachite-na-tundzha-iambol-za-pobedata-nad-montanaНападателят на футболен клуб „Ямбол 1915” Юлий Шекеров е сред най-добрите голмайстори в есенния полусезон на Югоизточната трета група. Централният нападател на нашия клуб има на сметката си 14 попадения, толкова колкото и състезателят на „Сокол”/Марково/ Ангел Рахов. Начело на реализаторите в Югоизточната трета група с 18 гола е Андрей Атанасов от „Борислав” Първомай/, следван от футболиста на лидера в класирането „Арда”/Кърджали/ Ахмед Осман, който е вкарал 17 гола.

По 10 попадения имат през есенния дял от надпреварата Димитър Алексиев от „Арда”/Кърджали/ и Александър Стойчев от „Сокол”/Марково/. По 9 и 8 гола са реализирали двама футболисти на ОФК „Карнобат”, това са Живко Димов и Петър Колев.

Още един състезател на ФК „Ямбол 1915” е сред топ десет на голаджиите, това е Лъчезар Георгиев, той има на сметката си 8 гола.

На първо място след есенния полусезон убедително е тимът на Кърджали, който има 47 точки и изключително респектираща голова разлика – 63:4. На втора позиция е „Загорец”/Нова Загора/, с актив от 42 точки, а трети е съставът на „Борислав” от Първомай, той изостава от лидера с цели 13 точки.

Нашият „Ямбол 1915” стартира много мощно в първенството, но после значително спадна формата на състезателите и те завършиха едва на 11 място с 23 точки. Голмайсторът на нашия клуб Юлий Шекеров има зад гърба си мачове в професионалния футбол, като състезател на „Хасково” във втора дивизия.

 

About the Author :