Футболистите на Стралджа разжалваха шампиона на регионалната група

234След неубедителното начало, в четвъртия кръг от областното първенство по футбол „Стралджа”си отвкарваха на голове срещу настоящия шампион на „А” областна група „Межда”. Стралджани се прибраха след 0:4 при гостуването си и вече имат 6 точки на сметката си, докато домакините явно този сезон са гола вода и във временното класиране са едва с три точки.

Много тежко поражение претърпя тимът на Кабиле, дебютантът в групата отнесе 9:0 при гостуването си на игралия през миналия сезон в трета Югоизточна група „Елхово”. Много добре се представя в първите четири кръга отборът на „Ботев” от Болярово, той надигра у дома съименника си „Ботев”/Генерал Инзово/ с 4:2  и е на трето място в подреждането.

Домакинството не помогна с нищо на състава на Зимница, отнесен с 0:4 от футболистите на „Искра” от Симеоново. В последния мач от четвъртия кръг, „Червена звезда/Каменец/, един от клубовете с претенции за първите места, не можа да се справи на собствен терен с „Тракиец”/Кукорево/- 1:1.

В класирането водят с пълен актив от 12 точки „Елхово” и Симеоново, като „Искра” още не е допуснала нито един гол в мрежата си и има голова разлика 18:0. Най-резултатното нападение е засега това на елховци, те имат голова разлика 22:1.

В дъното на таблицата са съставите на Кукорево, който има 1 точка, и Кабиле, той продължава да е с 0 точки.

About the Author :