Футболистите на „Стралджа” разбиха „Сливен”

Futbol_StraldjaФутболистите на „Стралджа” устроиха погром над ОФК „Сливен” в неделя, 30 март, като надиграха „войводите” с 4:0. Мачът бе изключително важен и за двата състава, тъй като те се опитват с всички сили да се спасят от изпадане от Югоизточната „В” група.
В междинния кръг, изигран миналата сряда, „Сливен” нанесе жесток удар над ямболския „Тунджа 1915” с резултат 4:0 и това върна надеждите на отбора за оцеляване.
На стадиона в Стралджа, където се бяха стекли много фенове, домакините обаче не дадоха никакъв шанс на сливенци и още през първото полувреме водеха с 2:0 след попадения на Николай Вълев-Гонзо и Антон Димитров.
След почивката тоталният превес на стралджани продължи и ОФК „Сливен” още на два пъти трябваше да започва играта от центъра, след головете на Пламен Николов и Тольо Йорданов.
В крайна сметка втора победа в първенството на ОФК „Стралджа”, който тръгна много силно в пролетния полусезон и в предния кръг направи равенство в Несебър-2:2.
Във временното класиране стралджани са все още на предпоследната позиция със 7 точки, но явно тимът е в подем, а до края на шампиона има още доста мачове.

About the Author :