Футболистите на Елхово разбиха Стралджа на негов терен

ofsОще първият кръг от футболното първенство на „А” регионалната група доведе до големи емоции. На пролога на шампионата „Стралджа 2015” прие на своя стадион друг от фаворитите за първото място, Елхово, но бе тотално надигран – 1:4. В редиците на Стралджа този сезон има основно съвсем млади играчи от местната школа, вероятно на тях ще има трябва време, докато се адаптират към мъжкия футбол. Шампионът от миналия сезон „Межда” също закъса на старта на надпреварата, като падна пред своите привърженици от „Ботев”/Болярово/ с 1:2.

Още една победа постигнаха гостите в първия кръг от първенството, това стори тимът на „Искра” от село Симеоново, който се прибра с класически успех при гостуването в Кукорево – 0:3.

Най-резултатен бе двубоят в Каменец, където местният „Червена звезда” обрули с 7:2 отбора на „Бенковски”/Зимница/. В последния мач от дебютния кръг „Ботев”/Генерал Инзово/ не позволи у  изненада и постигна 3:1 срещу новака в „А” регионална група „Кабиле”, който миналия сезон завърши като първенец на „Б” областна група.

 

About the Author :