Формално обществено обсъждане

DSC06674aФормално обществено обсъждане пред едва десетина човека се проведе в община Ямбол за обсъждане на разработения проект на Стратегия за публично-частно партньорство на община Ямбол. Проектът на стратегията е разработен от „Българска консултантска организация”, като част от спечеления европейски проект на общината за разработнване на стратегически документи, сред които е и Общинския план за развитие за новия програмен период.

???????????????????????????????От присъстващите десетина човека имаше само пет общински съветници, шест общински служители, които вероятно бяха дошли по задължение и само един представител на бизнеса. Една от общинските служителки се оказа много окумуш и успя да се премести на две места, докато наш репортер правеше снимки, само и само да изглежда, че в залата има повече хора.

 

DSC06676aПроектът се финансира с европейски средства, но това едва ли е оправдание да се отчитат мероприятия, от които няма никакъв смисъл, още повече че за разработването на тази стратегия са платени пари, пък било то и европейски.

 

 

DSC06677a

About the Author :