Фондация “Енчо Керязов” започва продажбата на билети за “Нощ на звездите”

Plakat Godishni nagradi 2014 final 2aФОНДАЦИЯ „ЕНЧО КЕРЯЗОВ” обявява началото на продажба на билетите за четвъртите Годишни награди за деца-таланти за 2014 г. чрез мрежата на TICKETPRO. Освен онлайн, билети за събитието можете да закупите и от всички партньорски каси на TICKETPRO в Ямбол – от бензиностанция OMV на пазара, от „Office 1 Superstore” на ул. „Търговска” №35 и от ТЕХНОПОЛИС.

” НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ”

На 28.01.2015 г. от 18.30 ч. в спортна зала „Диана” в гр. Ямбол – „Нощ на звездите”. За четвърта поредна година ще бъдат наградени талантливи деца от обл. Ямбол в категориите „образование”, „изкуство” и „спорт” – спектакъл с участието на световни имена от цирковото изкуство! Едно е безспорно – никой, никъде в България, не е събирал толкова световни циркови имена на едно място!
” Нощ на звездите”
Чрез този спектакъл искаме да покажем на българската публика талантливите деца от обл. Ямбол и едни от най-големите звезди на съвременното цирково изкуство. Това са приятели на Енчо Керязов, които по негова покана и заради благородната кауза ще бъдат за първи път в България.
About the Author :