ФК „Стралджа” направи втори гаф

футбол регионФутболистите на „Стралджа 2015” допуснаха втори гаф в първенството на „А” областната група. След като в предния кръг стралджани не можаха да преодолеят в Крумово съпротивата на тамошния „Гагарин” и завършиха 0:0, през уикенда загубиха две точки и от „Ботев”/Генерал Инзово/. Срещата завърши при 1:1. Това не отнема първото място на „Стралджа” в групата, той ще зимува на върха с актив от 23 точки, но клубът пропусна да реши до голяма степен въпроса за първото място в крайното класиране.

В двете дербита на кръга имаше доста емоции. В Симеоново „Искра” не подлъга привържениците си и победи с 2:0 силния си опонент „Межда”. С този успех симеоновци се изравниха по точки с тима на Межда, и двата клуба приключват есенния полусезон с по 21 точки.

С толкова зазимява и „Гагарин”/Крумово/, въпреки че космонавтите паднаха конфузно при гостуването си в Каменец на „Червена звезда”- 6:1. Звездашите останаха на четвъртата позиция, като те имат 18 точки.

Болярово завърши с победа есенния дял от първенството, като надигра пред своя публика „Тракиец”/Кукорево/ с 4:3. Същият резултат донесе три точки в опашкарското дерби на Победа срещу Зимница.

На дъното през зимната пауза са Победа с 4 точки и Зимница, само с една точка.

About the Author :

Leave a reply