Фестивал „Здравей, здраве!“ в Ямбол

2017-04-30-Picture-FDIC-HealthFest-QmbolОт 12 до 14 април (петък-неделя) в Ямбол ще се проведе  четвъртото издание на фестивала „Здравей, Здраве!“. Организатор е Обществена Фондация “Мостове над Тунджа” – гр. Ямбол, а съорганизатор на инициативата  е Спортно студио “Inspire” – Ямбол. Събитието се провежда със съдействието на община Ямбол.  Мотото на “Здравей, Здраве!” – Ямбол 2019 е “Дървото на живота, корените на рода”.

Фестивалът има за кауза да популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Целта е да се създаде информираност и да се провокира интерес у хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение.

Тазгодишното издание на фестивала отново предлага срещи с различни лектори и широка гама от практики за здраве и личностно усъвършенстване.

По време на събитието са предвидени базари и работилници на открито около фонтана в градския парк, както и занимания по пилатес -техника, йога на смеха, акройога, зумба и др.

„Здравей, Здраве!“ – Ямбол 2019 ще се проведе в съботния и неделния ден в Градския парк. Откриването е в петък, 12 април, от 17.30 часа в Художествена галерия „Жорж Папазов“ със спектакъла “Мо и Дървото на Желанията” с Момера Здравкова .

Подробна информация за всички събития – на Фейсбук страницата на фестивала: https://www.facebook.com/ZdraveiZdraveYambol/.

 

About the Author :