Феновете оглеждат новите срещу „Черно море”

DSC02158a1Привържениците на баскетболния „Ямбол” ще видят новите попълнения в действие на 15 септември. Тогава е първият контролен мач на жълто-сините, той ще е в зала „Диана”. Чужденците в отбора, американският гард Джауен Картър и хърватското крило Тони Бърнас, пристигат в неделя, тогава вече старши треньорът Юлиян Радионов ще почне да сглобява игровия пъзел.
„Старата гвардия” – капитанът Говедаров, Стоян Петков и Стойо Чолаков – е на линия, междинният като възраст Иван Тенев – също. Към тях от началото на подготовката са „прикрепени” младоците Косьо Великов и Андрей Иванов. Гардът и централният нападател през новия сезон ще са твърдо при мъжете в тренировките, може да влизат по-често и в игра. Ако направят впечатление на Радионов, тъй като треньорът твърдо счита, че младостта не е привилегия и мястото на терена трябва да се извоюва.
Към състава се присъедини и националът Костадин Маршавелски. 211 сантиметровият център почти цяло лято бе под пара с трикольорите, така че неговата подготовка уж е ясна.
Нищо не е ясно с това как точно ще изглежда „Ямбол” през новия сезон. От миналогодишния тим изчезнаха възлови фигури, Картър и Бърнас трябва да ги заместят. Ще видим на 15 септември срещу „Черно море” накъде духа вятърът.

About the Author :