Ученическото по волейбол пред развръзка

IMG_5386AОт началото на седмицата се поднови общинското първенство по волейбол за ученици.При момчетата от 11-12 клас като фаворити се очертаха Гимназията по строителство и геодезия „Кольо Фичето”и Професионална техническа гимназия „Иван Райнов”, и те ще решат спора за титлата градски шампион.
При девойките в тази възрастова група силите на три отбора са доста изравнени-СОУ”Св.Климент Охридски”, Математическа гимназия”Ат.Радев” и Гимназията по икономика”Г.С.Раковски”.Залаганията вървят между привържениците на волейболната игра, но всеки един от тези три тима може да спечели титлата, така че прогнозите са трудни.
Във възрастта 8-10 клас изпъкват формациите на Икономическата гимназия и на Гимназия „В. Левски”, там първенецът на Ямбол ще стане ясен още този петък.
При малките, 5-7 клас, при момичетата участват само три отбора-„Св.Кл.Охридски”, „Д-р Петър Берон” и „Николай Петрини”. При момчетата в тази възраст участието е съвсем камерно-само съставите на „Д-р П.Берон” и „Н.Петрини”. Силното присъствие на тимове от ОУ”Д-р П.Берон” се дължи на работата на учителката по физкултура Ивелина Петкова, която е бивш разпределител на волейболен клуб „Тунджа”.
Мачовете са всеки ден от 13 часа в залата на градския стадион.

About the Author :