„Ураган” с равенство срещу силен противник

ураганТочка прибави към актива си съставът на „Ураган” от село Бояджик, този път постигайки равенство срещу гостуващия силен новозагорски „Загорец”- 0:0. Новакът върви стабилно, има 8 точки в първите седем кръга, което не е никак лесно за абсолютен дебютант в трета дивизия.
Вярно е, че голяма част от състезателите на „Ураган” дойдоха от разпадналия се „Тунджа 1915”, и са рутинирани състезатели, но се помни как изключително трудно вървеше представянето миналия сезон на „Стралджа”. Очевидно, поне на този етап, спонсорът на „Ураган” Иван Петров, наричан още Каприза, е направил много точно сметките си. Финансираният от него тим е на 12 място, като само един успех може да ги отпрати доста напред в таблицата – отборите са все още доста нагъсто в Югоизточната „В” група.
На дъното падна „Борислав”/ Първомай/, след като ОФК „Сливен” най-сетне победи. Рано се очертаха аутсайдерите, сред които е още и Карлово. Тези три отбора падат като даули, и няма да е изненада, ако някой от тях не завърши първенството.

About the Author :