„Ураган” затъна в Калчево

1380297_723388727690917_84718295_n1Лидерът в „А” областната футболна група „Ураган”/Бояджик/ допусна сензационно равенство в 15-ия кръг от надпреварата в Ямболска област. Убедителният водач в таблицата бе препънат от непретенциозния Калчево, който бе домакин, но имаше само 9 точки в актива си и е в дъното на таблицата. Равенството – 1:1, може би ще върне интригата за първото място в „А”областната група, след като ОФК „Стралджа” прави силна пролет, а и ОФК „Елхово” върви силно.

Стралджани взеха победа с 1:2, при гостуването си на „кривия” на свой терен тим на „Тракиец”от Кукорево, елховлии също добавиха 3 точки на сметката си, правейки хокеен резултат срещу гостуващия им „Бакаджик”/Войника/ 7:4.

Третият отбор в групата, който е център на община, „Ботев”/Болярово/, не върви добре и през пролетния дял от първенството. Боляровци паднаха с 4:1 при гостуването си на „Червена звезда”/Каменец/.

Малко чудо направи тимът на Бояново. Пълният аутсайдер в „А” областна група най-сетне постигна победа – 3:1 над „Межда” на свой терен и вече има 6 точки. Толкова, колкото е постигнал и предпоследният „Ботев”/Болярово/.

About the Author :